Lån som freelancer

Lån penge som freelancer

Har du brug for et lån som freelancer? Det kan være du arbejder som freelance fotograf, bogholder eller noget helt tredje. Det er din indtægt der har betydning for dine lånemuligheder, snarere end hvad du laver og på hvilket plan. I hvert fald hvis du vælger at ansøge online.

Vi har set på 3 af dine billigste lånemuligheder online, hvis du overvejer at låne penge som freelancer. Se med her, for at finde den bedste løsning.

Top 3 billigste udbydere online

Når du låner penge i banken, er du vant til at du kun har én mulighed og én rente at vælge imellem – den rente som banken tilbyder dig. Sådan er det ikke på nettet. Her har du et bredt udvalg af udbydere, med forskellige renter, gebyrer og forhold.

Det er derfor afgørende at du søger hos de mest prisvenlige, da der kan være store omkostningsmæssige forskelle. Vi har samlet tre af de billigste firmaer, for at give dig den bedste start. Husk at det er 100 % gratis at ansøge hos samtlige udbydere.

 

Freelancer vs. fastansat

Der er stor forskel på at være freelancer og fastansat. Ved førstnævnte er du i højere grad din egen herre, og din lånesituation vil være meget som at være selvstændig. Nogle danskere vælger at have deres eget lille firma, hvorigennem de tilbyder deres freelance-ydelser. Andre er en del af et større firma, hvor mange freelancere er samlet. I begge tilfælde er din indtægt, det afgørende.

Mange freelancere er selvstændige og det giver dig et øget pres på, at få indtjeningen hjem måned efter måned. Samme pres har du ikke som fastansat, hvor du er sikker på din løn og hvor du er sikret godt, i tilfælde af du bliver fyret. Her kan visse freelancere være mere udsatte, alt efter hvilken branche du arbejder inden for. A-kasse mulighederne er generelt bedst for lønmodtagere.

Omvendt har du som selvstændig en bedre mulighed for at øge din månedlige indkomst. Her er du ikke nødt til at vente måneder og år på lønforhøjelsen. Hårdt arbejde og flid kan derimod give gode resultater, både på kort og lang sigt.

Man kan på mange måder sige at det er to forskellige verdener og den økonomiske sikkerhed, er helt sikkert størst for fastansatte. En af grundene til at mange danskere vælger at blive lønmodtagere.

Søg lån som fotograf, bogholder etc.

Du kan nemt søge om lån som fotograf, bogholder, webdesigner etc. på nettet. Som vi var inde på i indledningen, er det din månedlige indkomst, der definerer dine muligheder. Dit erhverv gør som sådan, ikke den store forskel. Mulighederne er ofte de samme, uanset om du fx. er freelance eller fastansat fotograf.

Vi har blot valgt at fokusere på freelancere her, for at fokusere på dit særlige udgangspunkt og give dig vores bedste råd med på vejen. Dels til hvor du bør søge og dels til hvordan du kan få flere opgaver mellem hænderne.

Brug for flere opgaver?

Hvis du har brug for flere opgaver, kan du med fordel følge de hjemmesider og services, hvor du kan byde ind på diverse opgaver. Her er det afgørende at du gør dine referencer og erfaring tydelig, så det ikke udelukkende bliver en konkurrence på prisen. Det vil de færreste være glade for.

En af de bedste kilder til nye opgaver, finder du på iværksætterforummet www.Amino.dk, hvor du både kan byde ind, uploade egne opgaver og meget mere. Et godt sted hvis du vil have mere arbejde mellem hænderne. Flere opgaver kan ligeledes gøre dit lånebehov betydeligt mindre, så det er på alle måder en win-win situation.