Lån penge uden arbejde

Lån penge uden arbejde

Lån penge uden arbejde er et ønske hos mange danskere. Der er tusindvis af arbejdsløse forbrugere i Danmark, på enten kontanthjælp eller dagpenge. Men det ændrer ikke ved, at man til tider kan få brug for lidt ekstra penge på kontoen.

Spørgsmålet er om det er muligt at låne penge uden arbejde? Det korte svar er JA. Mens det er svært i banken, er online mulighederne anderledes gode. Her har de færreste udbydere strenge krav og ansøger du de rigtige steder, har du gode godkendelseschancer. Mere om det her.

Lån uden fast job

Der er ingen tvivl om det er bedst at søge lån med et fast arbejde. Dels har du flere valgmuligheder og dels har du større chance for at opnå lave renter. På nettet kan de fleste danskere dog låne penge, uanset om det er som ledig eller kontanthjælpsmodtager. Det gælder bare om at ansøge hos de firmaer, hvor der ikke stilles strenge krav til din indkomst.

Der findes en håndfuld udbydere, hvor du blot skal være 20 år, ude af RKI og have dansk statsborgerskab, for at kunne ansøge. Her kan du søge om lån uden fast job, med fornuftige chancer for at modtage et lånetilbud retur.

Dette uden at du SKAL have et arbejde eller SKAL have en bestemt indkomst. Man må heller ikke glemme at både dagpenge- og kontanthjælpssatsen trods alt er på et hæderligt niveau. Og medmindre du sidder stramt i det økonomisk, kan det være nok til at betale dine afdrag.

Alt i alt er det muligt at søge lån uden job og arbejde, men husk at tjekke udbydernes indkomstkrav, inden du klikker dig videre. Der er ingen grund til at spilde tiden hos firmaer, hvor du alligevel ikke overholder kravene.

Se også: Lån penge som ledig

Få udbydere kræver fast arbejde

Det er få udbydere der kræver at du har fast arbejde, for at du må låne penge. En af de få online er norske Bank Norwegian. Her er fast arbejde et ufravigeligt krav, mens udbydere som Santander Conusmer kræver en årsindkomst på mindst 240.000 kroner. Du vil nok ikke have meget held med at ansøge hos disse udbydere.

Søg om lånMen hos både L’EASY, Nordiclån og Zaplo vil mulighederne være gode. Dem kan du ansøge hos ved at klikke på den blå knap.

180.000 AKU-ledige danskere uden arbejde

Det bliver løbende lavet statistik over danskere uden arbejde og i april 2016, var tallet for AKU-ledige på 180.000. Det er rigtig mange og selvom tendensen har været faldende de seneste år, kan man kun håbe den falder yderligere, de kommende år. AKU er en forkortelse for Arbejdskraftundersøgelsen, der giver en masse viden om jobsituationen og ledigheden i Danmark.