Lån penge som sikkerhedsmand

Lån penge som sikkerhedsmand

Arbejder du som sikkerhedsmand i det daglige, har du en fast indtægt hver måned, der har en indflydelse på dine lånemuligheder. Seniorpraksis.dk vil derfor gøre dig klogere på dine valgmuligheder og chancer i denne artikel.

Se mere om at lave online lån som sikkerhedsmand, vagt eller brandmand på denne side. Indkomsten har meget at sige for, om du bliver godkendt.

Lån som vagt, brandmand & dørmand

Du kan låne penge som vagt, brandmand og dørmand online, hos de fleste udbydere, så længe du er over 20 år, ikke står i RKI og tjener mere end 240.000 kr. årligt. Tjener du mindre, bør du undlade at søge hos Santander Consumer Bank, da det er deres indkomstkrav.

Seniorpraksis har lavet en oversigt med 3 af dine bedste og billigste muligheder, ud fra din indtjening og ud fra udbydernes renteniveauer. Udfyld en ansøgning hos 2-3 firmaer og så bør du ende med gode tilbud retur.

Efter du har ansøgt, er du fri til at sammenligne renter, ÅOP og vilkårene generelt. Du er ikke forpligtet til noget, så selve låneansøgningen kan du gøre uden at have besluttet dig. Hvad du vælger at gøre efterfølgende, er helt op til dig selv.

Gode chancer for godkendelse

Vi har altid fokus på online markedet, hvor de fleste danskere har gode chancer for at blive godkendt. Det er klart, at du altid bør have banken i baghovedet, men vi antager at du allerede har forhørt dig hos bankrådgiveren.

Har du ikke, bør du gøre det sideløbende med dette, da ansøgningerne ikke udelader hinanden. Søger du begge steder, vil du blot give dig selv det optimale udgangspunkt, for at finde det billigste lån som sikkerhedsmand.

Normal lønnen bør være tilstrækkelig

Der findes mange forskellige roller og jobs i sikkerhedsbranchen. Du kan arbejde som sikkerhedskonsulent, sikkerhedschef, sikkerhedsvagt, dørmand eller som brandmand, hvor du passer på hele den danske befolkning.

Uanset hvilket job du besidder, bør din løn være tilstrækkelig. Selv almindelige vagter tjener gennemsnitligt mere end 250.000 kr. årligt, hvilket er det højeste indkomstkrav på nettet. Det vil derfor ikke være lønnen, der begrænser dine muligheder.

Det skulle derimod være, hvis du er registreret som dårlig betaler, eller ikke opfylder alderskravet. På den anden side er de fleste sikkerhedsfolk over 23 år. Alt i alt er mulighederne gode og vælger du at søge hos ovenstående selskaber, bør du kunne finde en god rente.

Er du ledig?

Det er en helt anden situation hvis du går ledig, da det medfører en lavere månedlig indkomst og et dårligere udgangspunkt. Er det tilfældet for dig, kan du se mere om dine lånemuligheder som ledig HER.