Lån penge som konsulent

Vil du gerne låne penge som konsulent? Du er måske blevet afvist af banken, eller træt af deres besværlige og langvarige proces. Online sker det hele langt hurtigere og mere ligetil. Det er bare ikke ligegyldigt, hvor du vælger at søge lån som konsulent.

Der kan være markante forskelle i udbydernes renter og samlede kreditomkostninger. Det er derfor afgørende at du kigger dig omkring, så du ender ud med den bedste og billigste løsning. Se meget mere på denne side.

Søg online lån som konsulent

Når du skal søge online lån som HR konsulent, IT konsulent eller lignende, er der en række ting du skal vide. For det første hvem der er billigst på markedet generelt. Her kan vi særligt anbefale Bank Norwegian og Santander Consumer, som to af de prisførende og største udbydere på online markedet. Internationale virksomheder, du roligt kan ansøge hos.

Har du kun et mindre pengebehov under 4.000 kr. bør du vide, at det er gratis for nye kunder, hos visse lånefirmaer. Denne mulighed finder ud bl.a. hos Vivus og Lendon. Ansøg derfor hos Vivus, hvis du ønsker gratis kredit og kun mangler lidt kortvarig likviditet på kontoen.

Top 3 firmaer

  • Santander Consumer Bank
  • Bank Norwegian
  • Vivus (rentefri kredit for nye kunder)

Din indtægt vs. godkendelseschancer

Langt de fleste konsulenter vil tjene tilstrækkeligt til at opfylde selv de højeste indkomstkrav på 240.000 og 250.000 kroner årligt. Du bør derfor opleve en høj godkendelsesrate.

Der er ingen tvivl om at din indtægt har stor indflydelse på dine godkendelseschancer. Det er derfor vi belyser mulighederne for så mange faggrupper og jobsituationer. Det gør en stor forskel om du fx. ansøger som pensionist eller ansøger som ledig uden job.

For mens at begge personer nok vil være uden arbejde, vil pensionisten kun have pensionen som indtægt. Her vil den ledige på 30 eller 40 år, typisk modtage kontanthjælp eller dagpenge, hvilket ofte vil være nok. Mange danskere tror at man skal have arbejde for at kunne optage online lån. Det er primært sådan i banken.

For selvom udbyderne helst ser du har fast arbejde, kan det sagtens lade sig gøre at blive godkendt uden job. Dagpenge -og kontanthjælssatserne er trods alt ret høje og ikke langt under, hvad de fleste lavtlønnede job giver.

Standard lønnen for konsulenterLån som konsulent

Som konsulent bør din årlige indkomst ikke være et problem, da standard lønnen for konsulenter er høj. Præcis hvad den ligger på, vil afhænge meget af hvilken jobfunktion du har. Ifølge Jobindex vil den generelt ligge på 40.397 kroner om måneden.

Her vil der være naturlige afvigelser som det ses herunder:

  • IT konsulentens gennemsnitsløn: 38.595 kr.
  • HR konsulentens gennemsnitsløn. 36.219 kr.

I alle tilfælde er vi dog på et lønniveau, hvor alle lånemuligheder er aktuelle. Du opfylder med andre ord indkomstkravene hos samtlige lånefirmaer online, hvorfor du kan fokusere på at finde den laveste ÅOP på markedet.