Indblik i dine lånemuligheder online

Indblik i dine lånemuligheder online

Du har efterhånden altid mange muligheder som forbruger, uanset om du skal låne penge, købe tøj eller ny bil. Der kommer hele tiden flere udbydere til og det skærper konkurrencen, så produktet i sidste ende bliver bedre eller billigere.

Det er præcis hvad der er sket på lånemarkedet de senere år, hvor renterne er blevet lavere og omkostningerne mindre. Vi ser nærmere på dine lånemuligheder online og giver dig et indblik i disse.

Her kan du søge om lån

Vi lægger ud med en oversigt over nogle af de bedre låneudbydere på nettet og deres krav til dig som låner. Ved at kende til deres lånebeløb, alderskrav mv. kan du meget bedre vurdere, hvor du bør starte ansøgningsprocessen.

Vi starter oppe fra, med de udbydere der kan tilbyde dig de største lånebeløb:

Som du kan fornemme er der altså gode lånemuligheder online, selvom du skal være bevidst om at flere udbydere hænger sammen. Enten ved at være ejet af samme firma, eller ved at være tætte samarbejdspartnere.

Gode lånemuligheder på nettet

Som du kan fornemme har du mange og gode lånemuligheder på nettet, selv hvis du har brug for et stort forbrugslån. Det er reelt kun dine egne forhold der kan sætte en stopper for dine chancer.

Det kræver nemlig en god privatøkonomi og solid indtægt, for at komme i betragtning til de helt store forbrugslån. Faktorer som alder, indkomst, boligforhold, gæld og RKI spiller alle en centrale rolle, når din ansøgning bliver vurderet.

Et er at du har gode lånemuligheder online, noget andet er at få valgt det rigtige lånebeløb. Det er mindst lige så afgørende, så du ikke låner mere end du behøver. Det er der ingen grund til.

Kan være anderledes for studerende

Der er ingen tvivl om at lånemulighederne for studerende kan være anderledes, da du dels skal opfylde alderskravet der kan være på både 20 og 23 år, alt efter udbyderen. Dels at nogle udbydere kræver en fast indkomst eller fast arbejde, for at godkende din ansøgning.

Det er derfor ikke givet på forhånd, selvom du fx. er 19 år og har et deltidsjob. I denne situation vil der dog være andre udbydere som kan hjælpe, omend dine muligheder vil være færre.

At man så uanset alder og uddannelsessituation bør have en fast indkomst, før man vælger at søge om penge, er en helt anden ting. Det vil bare være en god idé, da det er indkomsten der gør dig i stand til at betale den månedlige ydelse.