Forbrugslån til havemøbler

Lån til havemøbler

En have er ikke det samme uden havemøbler. Men hvordan får du råd til dine nye møbler? Der findes flere måder at finansiere det på, og her i artiklen giver vi dig et overblik over nogle alternativer, hvis du ikke har pengene.

Du kan eksempelvis købe på afbetaling, eller du kan optage et lån enten i banken eller på nettet. Vi ser på fordele og ulemper og hjælper dig med at vælge den bedste løsning.

Søg lån til havemøbler online

Hos nogle forhandlere vil du have mulighed for at købe dine havemøbler på afbetaling. Det er dog ikke kutyme, og derfor vil det som regel være noget, du skal bede om. Det er heller ikke nødvendigvis den bedste løsning, da vilkårene ofte ikke er så gunstige for dig som kunde, og fordi der kan løbe dyre omkostninger på i form af renter og gebyrer.

Et fint alternativ til denne løsning er et online forbrugslån, som langt de fleste over 18 år kan blive godkendt til. Her har du mulighed for selv at vælge frit, hvad pengene skal bruges på, og hvor meget du vil låne. Din rente vil altid afhænge af din kreditvurdering, som igen afhænger af din økonomiske situation, jobforhold og lignende.

Jo stærkere din økonomi er, jo bedre tilbud vil du modtage. Du har dog altid mulighed for at indhente gratis tilbud på forbrugslån på nettet, og på den måde kan du sammenligne de forskellige långivere med hinanden samt sammenligne tilbuddene med en afbetalingsløsning. Så sikrer du dig, at du har undersøgt alle muligheder, og du øger din sandsynlighed for at finde det bedste og det billigste forbrugslån til havemøbler.

Et godt alternativ, hvis banken siger nej

Du har naturligvis også mulighed for at låne penge til dine havemøbler i banken, og her vil du som oftest kunne få en noget lavere rente og dermed færre omkostninger. Der er dog bare det, at det er meget vanskeligere at blive godkendt til et lån i banken. Her skal du have en stærk økonomi, og du skal kunne redegøre for, hvad pengene skal bruges på. Desuden er processen som regel noget mere tidskrævende, så hvis du skal bruge pengene og de nye havemøbler nu og her, så er det ikke et relevant alternativ.

Du bør altid forsøge at snakke med din bank om muligheden for et lån, når du skal ud og låne penge, fordi det stort set altid vil være den billigste løsning. Siger de nej, så er der ingen skade sket, og så kan du gå videre med det næste alternativ.

Indret haven med møbler og skab en hyggelig stemning

En have består af mere end bare planter, græs og andre grønne områder. Havemøbler kan være med til at sætte et helt unikt og personligt præg på din have, og du kan skabe en virkelig hyggelig atmosfære. Hyggelige, behagelige og smukke havemøbler inviterer til socialt samvær i haven, og du kan nyde dem enten på egen hånd eller i godt selskab.

For eksempel er et havebord med tilhørende stole en oplagt investering, hvis du kan lide at have gæster og gerne vil kunne nyde eftermiddagskaffen eller måske et måltid eller to udendørs.

Du kan også tage skridtet videre og indrette din have med mere anderledes og specielle havemøbler. Det kan eksempelvis være havebænke, som kan være med til at skabe skønne hyggekroge, eller du kan investere i statuer, figurer, fontæner og lignende, som sætter et helt personligt touch på lige netop din have.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og du kan altid eksperimentere med nye materialer, farver og former for at skabe nye indtryk.