Ansøg om lån

Du kan nemt og enkelt søge forbrugslån online. Hele ansøgningsprocessen er nem at komme igennem og foregår direkte fra udbydernes hjemmesider. Uanset om de besøges fra din mobil, tablet eller computer.

Ingen lånefirmaer blander sig i formålet. Du har derfor gode chancer for at blive godkendt, hvis du ikke står i RKI og har en eller anden form for indkomst. Husk altid på følgende:

  • Det er 100 % gratis at ansøge.
  • Det er 100 % uforpligtende.
  • Jo flere steder du ansøger, desto bedre udgangspunkt.

 

Sådan finder du det billigste lån

Det billigste lån finder ikke sig selv, men du kan nemt og hurtigt finde det, ved at følge vores 5 trin. Det handler i høj grad om at du gør en indsats selv og det behøver ikke tage meget mere end 10-15 minutter. Det er helt sikkert tiden værd, med tanke på hvor mange penge du kan spare i kreditomkostninger.

Her er de 5 trin vi anbefaler du følger:

  1. Skab dig et overblik – hvem opfylder dine behov og hvor opfylder du alderskravene?
  2. Ansøg hos de 2-3 firmaer med laveste renteniveauer.
  3. Sørg for at vælge en månedlig ydelse, du kan betale.
  4. Sammenlign lånetilbuddenes ÅOP – vælg den laveste ÅOP.
  5. Underskriv med din NemID

Pengene vil efterfølgende være på din konto i løbet af få dage. De fleste danskere vil have mest fokus på renten, da det er et velkendt begreb. Dette kan være fint når du ansøger, for de laveste renter vil oftest give de billigste lån.

Men når du skal tage den endelig beslutning, med tilbud foran dig, er ÅOP det afgørende nøgletal. Her er diverse gebyrer og administrationsomkostninger nemlig inkluderet. På den måde undgår du at overse dyre gebyrer og tage den forkerte beslutning.

Vælger du lånetilbuddet med den laveste ÅOP, er du sikret det billigste lån. Fremgangsmåden er meget simpel og ligetil, men er desværre noget mange danskere undlader. Snyd ikke dig selv, men undersøg flere muligheder, så du får fundet den billigste eller bedste løsning.